ANTALYA / KAŞ - Kınık Ortaokulu

Nis

Milletimizin iradesinin temsil edildiği yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıl dönümü ve dünyanın ilk çocuk bayramı olan '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuz da  düzenlediğimiz kutlama programıyla öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve halkımızın katılımı ile büyük bir coşkuyla kutladık.

Mrt

Okulumuzda Tarihimizin altın sayfalarında yer alan, en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü münasebetiyle hazırlamış olduğumuz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimizi LGS'ye motive etmek ve liseleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla bölgemizdeki liseleri ziyaret ettik. Okulları ziyaret edip öğrencilerimizin sorularını sormalarını sağladık. Okul idaremize ve geziyi organize eden rehberlik servisine teşekkür eder, öğrencilerimize sınavda başarılar dileriz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında hikaye, sözlük ve afiş tasarımında birinci olan öğrencilerimiz ile örnek davranış sergileyen öğrencilerimize madalyalarını Okul Müdürümüz İlker Karanfil ve Türkçe Öğretmenimiz Pınar Durmuşoğlu takdim etti. Ödül alan öğrencilerimizi kutlar emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür deriz.

Ock

Okul Müdürümüz İlker Karanfil ve sınıf Öğretmenimiz Hüseyin Sarıbuva koordinatörtüğünde Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında atık malzemelerden saksı tasarımı yarışması yapıldı . Dereceye giren öğrencilerimize ödül töreninde okul müdürümüz tarafından ödülleri verildi. Yarışmaya katılan tüm eserler okulumuzun koridorlarında sergilenmek üzere yerleştirilmiştir. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Ock

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Taner Uğur'un organize ettiği okul futbol turnuvası tüm öğrencilerimizin çoşkulu katılımı ile yapılmıştır.

Ock

Okulumuz birinci dönem sonu faaliyet haftası kapsamında Xanthos Antik Kentine düzenlenen gezi ile öğrencilerimiz dönem sonu yorgunluğunu atarak doğa ve tarihin buluştuğu antik kentte macera dolu zaman geçirmiş oldular.

Kas

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

bağlantı:

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. " Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yıldönümü kapsamında okulumuzda düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı" coşkuyla gerçekleşti.

Ekm

Gaziler Günü Haftası Kutlamaları