ANTALYA / KAŞ - Kınık Ortaokulu

Kınık Ortaokulu

Merkez Mah. Belediye Cad. Kınık Beldesi Kaş/Antalya
Vizyon
İlçemiz ilköğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve başarılarıyla örnek bir eğitim kurumu olmak!
Misyon
Öğretmenlerinin ve öğrencilerinin huzur ve güvenini sağlayarak, çatısı altında bulunanların mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin Amaçları doğrultusunda; öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini geliştirmelerini sağlayarak toplumda var olan değerlerin korunmasını, devamını ve yeni değerler oluşturmasını sağlamak; bilgi teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
klima
Yerleşim Yeri
Fethiye - Kaş yolu üzerinde, Fethiye’ye 55 km uzaklıktadır. Kınık Köyünün yakınında Eşen Çayının ayırdığı Muğla - Antalya il sınırı üzerindedir.
Beldemiz ilimize 235 km ilçeye 48 km uzaklıktadır.