ANTALYA / KAŞ - Kınık Ortaokulu

Etiket Sonuçları: anma

Mrt

Okulumuzda Tarihimizin altın sayfalarında yer alan, en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü münasebetiyle hazırlamış olduğumuz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. " Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas